Kréta Blanja

Sugeng rawuh ing Dutch Food Store toko kangen online sampeyan

Toko Pangan Walanda minangka spesialis internasional kanthi pengiriman gratis ing ndhuwur 130 euro ora kalebu PPN ing EU lan Inggris! Kajaba iku, kita minangka toko web sing paling berorientasi pelanggan kanggo pesen panganan Walanda sing paling apik ing luar negeri.

Pilihan saka tawaran kita:

Toko Panganan Walanda nduweni tarif pengiriman paling murah!

Ing Uni Eropa lan Inggris, Toko Pangan Walanda nawakake pengiriman gratis ing ndhuwur 130 euro ora kalebu PPN. Kanthi maksimal 18,5 kg saben paket

Delengen ongkos kirim kanggo Dutch Food Store sawijining prices paling kanggo negara.
Mesthi kita duwe Walanda favorit roti nyebar lan Walanda paling apik keju kang kita nggawa vakum-dikempalken menyang pasar kanggo sampeyan ing sawetara kita.

Sampeyan, minangka Expat Walanda, biasane bakal kantun produk Walanda tastiest. Mulane, sampeyan bisa kanthi gampang pesen saka kita ing luar negeri. Kita ahli ing bidang iki! Uga supaya pesenan gedhe utawa nomer akeh ing luar negeri ora masalah!

Mesen bisnis ing Dutch Food Store?

Sampeyan bisa hubungi kita kanggo pesenan pribadi lan bisnis ing luar negeri. Bebas bae kanggo ngirim e-mail menyang support@dutchfood.store kawruh ekstensif transportasi luar negeri menehi pilihan kiat!

Apa sampeyan mikir, aku kelangan soko ing Dutch Food Store.. Ceritakno nang kene! Kirim kita ing support@dutchfood.store utawa ngirim kita a Tampilan pesen liwat: + 31619070933 banjur kita bakal nggawe manawa iku ing macem-macem kita!

Mesen panganan Walanda sing enak ing luar negeri ing Toko Panganan Walanda

Nalika sampeyan bisa ndeleng, unpacking tansah pesta! Cepet pesen ing DFS lan produk supermarket Walanda sing enak bakal cepet teka ing luar negeri!

Dutch Food Store matur nuwun ing advance kanggo pesenan!


Newsletter

Nampa nganyari paling anyar, warta lan tawaran liwat email

Ngolah…
Sukses! Sampeyan ana ing dhaptar.

Ulasan

Pujianku kanggo ngrampungake pesenanku lan utamane cara kemasan sing ati-ati banget.

Sawise manggon ing Inggris suwene 32 taun, nyenengake banget yen layanan berorientasi pelanggan tradisional Walanda isih ana.

Pendhaftaran muji kanggo kabeh wong sing nyumbang kanggo liburan iki lan seneng-seneng lan ndeleng sampeyan ing wektu sabanjure.

Harry (Inggris)

Dikirim kanthi cepet.

Dibungkus rapi banget.

Durung cookie retak.

Betske (Hungaria)

Duwe pengalaman karo toko panganan Walanda liyane.

Ora tau teka ing wektu.

Aku ora tau entuk kabeh sing ana ing dhaptar pesenanku.

Karo kowe ya.. arep pesen maneh.

Bert (Italia)
Wenehi wangsulan

Alamat email ora bisa diterbitake.