Shopping Cart

VEEL KORTING en nieuwe betaalopties

Binnenkort komen nieuwe betaalopties op de website, onder andere American Express en Apple Pay, maar ook Przelewy24 & Giropay en we hopen met deze vernieuwde betaalopties ook de VISA problematiek op te lossen die er soms is.

Wist u dat u al heel veel korting krijgt bij ons?

Wij hebben al het hele jaar te maken met diverse extra kosten, deze berekenen wij niet door naar u als klant.

O.a. de hoge percentages aan kosten op het betalen met Credit Cards.. Mastercard en Visa vragen beide bijna 2% van de totale som die u betaald. Daarnaast voor de UK de Britse grens toeslag van 5 euro per pakket, om nog een paar te noemen kregen we o.a. een Coronatoeslag, een Dieseltoeslag, vaak krijgen we toeslagen voor afgelegen gebieden.. Die soms wel oplopen tot 25 euro per pakket.. (daar gaan we in de loop van het jaar wel wat van in rekening brengen helaas.)

Bij Dutch Food Store heeft u en de laagste verzendkosten en de meeste korting. Daarnaast nog vele leuke aanbiedingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.